- Går det bra? - Tveksamt.

Tjenis på er


Har varit ett tag sedan man skrev men inte lätt när man inte vet vad man ska skriva om. Det har inte hänt så mycket skoj sen sista inlägget. Dock inte helt händelselöst.

Var uppe hos syrran i Strängnäs en sväng och störde henne. Eller inte. Hade grymt kul, satt och tjötade en del skit med de andra syskonen också. Jag ska inte ljuga för er. Åkte dit för att nörda mig big-time. Yes, syrran är också insnöad på ett av de roligaste spelen som finns. Dock var vi ute och hittade på lite andra saker också som att kika efter hotell till mig och brorsan när vi ska fira syrrans student. Blir lite trångt annars.

Två veckor efter det var det Malenas födelsefest. Kom ner till Götet på lördagen, möter upp på stationen och börjar med att ta oss till hälsokostbutiken för att därefter dra oss mot en grym godisbutik. Mmmm vill dit igen. Käkar lite på ett mysigt litet ställe. Efter det så åker vi hem till Malena. Grymt shysst lägenhet. Sitter och tjötar, de andra gör sig i ordning för kvällen, börjar sippa lite smått på det man har inhandlat. Mellan 20 och 21 börjar vi dra oss innåt mot centrum igen då vi har bord bokat på Hard Rock Café för att avnjuta en underbar måltid. Mmmm kött *dreglar*. Fattar inte hur gräsätare orkar med alltså. Livet är inte värt att leva utan kött.

När maten är slukad så beställs det in lite olika drinkar, alla lika goda. Efter drinken så blir det till att leta upp dansgolvet och börja röra på sig. Det var sjukt varmt inne på stället. Dansar väl till strax efter 1 på natten då vi börjar röra oss hemåt. När vi sitter på spårvagnen är det ytterliggare lulliga grabbar med på den, där en av dem börjar ha världens diskussion med en annan och det han tjötar om är helt ute i det blå. Och vi filmar det hela, hehehe. Sitter och tjötar lite skit medans School of rock snurrar i dvd:n. Alla går och lägger sig förutom jag och Emil som sitter och kollar klart på filmen och då är klockan 4 på morgonen. Hmm dags att natta sig kanske?

Vaknar pigg efter ett par timmars sömn och sätter sig för att käka frukost och prata lite mer skit. Efter frukost så gör vi oss i ordning för att åka ner och ta en fika tillsammans innan jag, Danne och Emil hoppar på tåget hem. Då jag bokade min biljett vid ett annat tillfälle än mina vänner så fick vi inte platser bredvid varandra. Men jag är inte ledsen för det. Första klass för en krona mer än andra klass. Det var ett lätt val.

Efter att jag har kommit hem så vet jag inte riktigt vad för kul jag har hittat på. Har mest jobbat och tränat. Var nere en sväng hos mina päron och firade ena brorsans födelsedag också. Fick en riktigt god kycklinggryta. Fan, måste ha det receptet. Det finns ju tyvärr dessa tillfällen då man inte kan komma undan att socialisera med sin päron.


Philosophy is questions that may never be answered. Religion is answers that may never be questioned

Kommentarer
Postat av: malena

vi får väl ta och gå till bästabästa när ni kommer till stan nästa gång! kan ju passa på att ta lejonet & björnen samtidigt efterdom den ligger tvärs över gatan.. :D

2008-05-19 @ 13:44:14
URL: http://noemi.blogg.se
Postat av: Malin

Hej och välkommen tillbaks. Att höra hur du haft det är ju hur roligt som helst. Längtar efter daten imorgon. Puss och kram

2008-05-21 @ 05:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0