Flytt!!

Fick en förfrågan när det kommer ett nytt inlägg. Det är dags nu och detta är tredje försöket så nu kör vi.

Kommer inte ihåg alltför mycket av det som har hänt under veckorna som har passerat men ett par finns i minnet. En av de som är i minnet är Dannes fest. Jag, Louie och en tjej som heter Lisa kommer dit lite senare än planerat, vilket var super för då var alla redan i farten. Mycket trevligt folk som man inte träffar alltför ofta tyvärr. Såg på när en del av de andra körde ett fyllespel under kvällen. Jag var inte med i detta spel då jag körde bil denna kväll.

Själva oktoberfesten sög i stora drag getballe, mao så var förfesten helt klart super. Men så är det ibland. Plus det lilla tråkiga faktum att alla jävla fucking satans hillbillies letar sig upp från sina hålor och tar sig in till Skara dessa tre helger. Drar hemåt runt halv 2 ungefär och nattar mig sen.

Jag har även skrivit på för min nya lägenhet så det kommer bli flytt snart vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Har börjat packa smått och ska börja flytta det jag kan själv i början av nästa vecka. Sen ska jag få hjälp av några vänner på torsdag att flytta alla möbler. Sen har jag lovat två saker till två personer som kommer jaga mig med blåslampa om jag fuckar till det. Hehe.

Har även hunnit med att se Resident Evil 3. Den var faktiskt bra. Dock kunde det ha hänt lite mer i filmen och den kunde varit lite längre. 1 h 30 min för allt annat än komedi är dåligt i dagens läge. Man har ju blivit rätt bortskämde med alla filmer som har varit på 2 tim och mer. Denna triologi ska jag ha när den kommer ut.

Nu ska jag avsluta detta inlägg innan datorn kukar ur och kraschar igen för jag orkar fan inte skriva en fjärde gång.

PEACE!!


RSS 2.0