I have returned to a social life! Or have I?

Har varit borta från den civilisation som vi känner till som internet och msn pga att jag har varit mitt upp i en flytt. Sen var jag allmänt för lat och fattig för att få tummen ur röven att gå och köpa en nätverkskabel. Men till slut började det kännas lite för tungt med abstinensen och jag är nu en del av den internetuppfostrade generationen som kommer sitta och lysa upp sin egen tillvaro på ålderdomens höst.

Ska försöka summera det som har hänt medans jag har varit M.I.A. Blir inga utförliga beskrivningar då jag har jobbat natthelg och tankeverksamheten går på sparlåga just nu. Samt det faktum att jag börjar bli till åren, så minnet är inte vad det har varit. Sen att det har varit relativt kasst sen jag föddes är en annan femma.

 Jag var en sväng nere i Jönköping med Louie och Rickard för att kika ut lite nya möbler till lyan, dock blev det inte mer än lite ljus handlat denna gång. Lunchade på Max och måste säga att av de tre "snabbmats" restaurangera, Donken, BK och Max så är fan Max bäst. Supergoda burgare som är purfärska när man sätter gaddarna i dem.

Efter lunchen så sätter vi fart norrut mot Skövde och eftersom jag är mitt uppe i en flytt och har inte så där superfett med de gröna så bestämmer sig Murphy att göra ett av sina 2 besök hos mig. Någonstans utanför världens ände (Tidaholm) så säckar bränslepumpen ihop, så det blir till att få tag i en homeboy som kan bogsera en hem. Fick bilen lagad och det var en skön prislapp på ett par tuss. Men som de sa på verkstaden så har bilen rullat 17K mil så det var inte så konstigt.

Har inte den blekaste aning om vad jag gjorde den helgen som kom efter detta men antar att det inte var så viktigt att lägga på minnet. Dock var det dags att åka till syskonen i S-näs och gratta det lilla busfröet som är min urgulliga brorsdotter. Dock så bestämmer sig Murphy att det är dags att blanda sig in i leken igen och sätter dit mig för fortkörning. Visserligen var han lite snällare denna gång för jag fick den lilla överträdelsen de tog mig för och inte den stora.

Kommer iaf fram och lämpar över presenterna. Ena till Denize och den andre till föräldrarna då det är en väldigt sväljbar present. Ska plocka upp Denize sen och gosa med henne men eftersom jag är okänd för henne så kommer det ett flyglarm, vilket får mig att retirera in till syrran och brorsan. SItter och tjötar med alla mina syskon fram och tillbaka. Åker hem på kvällen och hemma någon gång runt ett på natten.

Efter denna helg så är det förmiddagsjobb med helg och veckan efter är det natthelg så det är bara för det sociala helglivet att stämpla ut för två veckor. Var ju ledig mitt i veckan mellan dessa två och fick socialiserat lite vilket var skönt. I need to feel the connection. Käkade tacobuffé för första gången på gud vet hur länge och den satt skönt. Dock måste jag vara lite sjuk för har aldrig ätit så lite på buffén förut. Kanske en liten sidoeffekt av mitt försök till ett nyttigare liv. Hade en god fika med Louie på fredagen med kik på gardiner. Säger till när de sitter uppe så du och Rickard och alla andra kan komma hit och bedömma.

Natthelgen som var gick rätt så fort, men det var för att jag redan hade jobbat extra två nätter. Upplever alltid att den andra dagen man jobbar är den längsta av någon anledning. Sen så underlättar det att man jobbar med avdelning 47 oxå. Hehe. Vilket innebär att vi är framme vid idag! Är ledig en hel vecka men eftersom jag är som jag är har jag bokat upp mig till vissa saker. Ska hälsa på en jobbarkompis i hans nya hus. Sen ska jag till Grästorp och lira Halo 3.


RSS 2.0