Glad påsk i efterskott till er alla

Be greated, fine readers of this blog


Jag hoppas alla har haft en bra påsk med en massa skoj och stoj med vänner och familj. Själv så fick jag celebert besök av min syrra som kom ner på fredagen. Det började bra med att jag la mig och sova i 2 timmar medans hon spelade lite GH 3. Jag hade jobbat natt och hade inte fått sova så mycket innan, typ 3 tim. Efter att jag hade vaknat så lirade vi lite GH tillsammans. När vi hade tröttnat på det så blegade vi på en film och efter den så nattade vi oss.

Lördagen vaknar jag 0745, vilket jag tycker är mucho skumt med tanke på hur lite jag hade fått sova dagen innan. Väcker syrran som blir mindre glad när hon får se klockan. Jagar upp henne och får i oss frukost. Efter frukost så lirade vi lite Halo 3 och kollade på ytterliggare 2 filmer. Skoj värre man kan ha när man inte sett syrran på 5 månader. Käkade lite lasagnette och sen började vi göra oss iordning för Lady Louies påskfest. Knallar dit ner och får direkt en liten present av Ladyn själv. Tackar så grymt mycket. Mycket spännande att se den växa.

Draget hos Louie var det bästa på mycket länge. Syrran har sjukt skoj bland allt nytt folk, pratade särskilt mycket med en viss blondin, hehe. Tråkigt nog så kunde inte jag och syrran vara med hela kvällen pga att hon fortfarande tillhör barnåldern, hehe. Tråkigt att lämna er alla, men det kommer fler gånger.

Söndagen gjorde vi inte så mycket på, var och käkade lite bakismat med Louie, Rickard och ett par andra personer och efter det kollade jag och syrran på Remember the Titans, en för övrigt mycket stark film som skildrar rasmotsättningar på en high school i USA. Rekommenderas starkt. Danne, rapport på din filmblogg plz. Efter den var slut så åkte vi till Danne och kollade på Flood. En rätt så hyfsad film, fast en liten rip-off av Day after tomorrow kändes det som.

Måndagen drog vi oss söderut för att bada på äventyrsbadet. Vi var där i dryga timmen och sen knallade vi runt en vända på IKEA. Hittade lite nya doftljus och ett par ljushållare. Mysigt värre blir det här hemma. Syrran köpte ljus med dofterna kladdkaka, brylépudding och kanelbulle. Själv tyckte jag inte de var en höjdare så jag satsade på mina lakritsljus.

Tisdag drog vi ner en sväng i Gbg, kunde varit bättre väder men ändå skönare att komma ut och göra något sista dagen innan syrran drog än att sitta hemma och uggla framför tv:n. Var och hälsade på en kompis till mig som bor i Grästorp och som är konstnär. Syrran skulle beställa en tavla av honom och när han satt och skissade på den så blev jag sjukt avundsjuk för jag vill ha den. Så snygg blev skissen och min kompis sa att den var ful. Tänk då slutresultatet.

Har köpt en av honom själv som ni ser nedan. Den är så vacker, med älvan som värme i en värld av kyla.

På onsdagen var det dags att säga farväl till syrran. Tråkigt men jag skulle jobba och hon har andra att umgås med. Dock blir det inte lika långt tills nästa gång jag ser henne och mina två bröder oxå för den delen. Lite tufft att åka 50 mil tur och retur för att säga hej och få en kram lr klapp på axeln. Då kommer jag oxå få se den vackraste flickan i världen som ni oxå ser nedan. En söt liten goding är hon min lilla systerdotter.

We are the Titans, the mighty, mighty Titans!



                       




Guitar Hero FTW!

Hahaha! Fan va gött! Äntligen kom det. Efter bara typ 4 veckor. Vad undrar ni? Mitt Guitar Hero så nu ska det rockas så det står härliga till här. Gissa om jag var glad när jag fick mottagningskvittot.

Annars har det inte hänt mycket i livet. Var en sväng i Köpenhamn med familjen för att fira morsans födelsedag. Fick ett grymt sug i magen att åka någonstans när man var där. Fast det får bli ett senare projekt.

Hmmm det var något annat jag skulle skriva om men det är som bortblåst ur huvudet. Fast om jag kommer på det så blir det uppdatering.

C ya all!

VILL HA!!!

Detta är nog något av det shysstaste jag har sett och jag vill ha en så fort som möjligt :D



http://www.aftonbladet.se/pryl/tele/article1979730.ab

Fatta hur sjukt det är!



Later for your players!

RSS 2.0