LoL

Hehe. Det kanske inte är så himla roligt men jag trillade nästan av stolen när poletten trillade ner. Det  hör inte till det vanligaste man ser heller.

Säger bara: Danne (Dane), visste inte att du var så här välkänd. Det är lite litet nu men titta rakt i mitten av bilden.

297252-2


Live fast, Die young

Jag älskar den!

Åhoj allihopa. Var en vecka sedan man skrev en rad lr två. Det roliga som har hänt sen Sommarland och helgen med filmerna är en del och jag ska sen om jag kan återskapa allt. Hmmm man kanske skulle börja skriva lite oftare så att man inte missar att delge något.

På söndagen så kom Louie hem från Britania, var och hämtade henne på LV med hennes mor och Rickard. Stannade till vid Bögens på vägen hem och njöt av en god burgare. Hade grymt skoj hela vägen hem.

Det hände inte för mycket under måndagen och tisdagen. På onsdagen så var jag, Louie och Rickard på Kryddan och käkade tacobuffé. Och som man äter när man är där är ohälsosamt men det är så sjukt gött. Såg även en gammal klasskamrat som jag inte sett på 10 år. Dock gick jag inte fram och hälsade, mycket pga att vi umgicks inte så mycket för 10 år sedan så det hade kännts lite krystat.

Torsdagen kom och gick med lite Wow-spel. Fredagen var en av de två roligaste dagarna förra veckan, då drog jag, Mattias, Rickard och Louie till Jönköping och IKEA. Kommer dit, parkerar och går runt på ovanvåningen och jag hittar det jag ska ha. Och alla andra hittar det som de ska ha. Käkar vid 13 tiden och sen går vi in på A6 för att kika lite i butikerna.

Går även bort till Elgiganten och köper Wow till mig. En del av mina vänner har uttryckt en sorg över att jag kanske kommer sjunka djupt ner i träsket, men jag lovar dyrt och hederligt att jag ska inte ner i det. Jag vet att jag har folk som räddar mig isåfall. Går tillbaka till IKEA för att se om vi har missat något på ovanvåningen och sen går vi runt på bottenplanet och plockar på oss lite smått och gott. Jag plockar inte så mycket, men lyckas få med mig ett par doftljus hem iaf.

När vi står och plockar ihop våra möbler så sker en bra sak. Louie hittar min säng med skadad förpackning till 700 kr billigare. Man tackar och tar emot. Och ett stort tack till Louie som hittade den. 

Kan säga att det satt inte helt fel. Betalar och lastar in i bilen och drar norrut. Bestämmer på hemvägen att det blir utgång på lördagen och det skulle inte vara helt fel visade det sig.

Lördagen kommer och jag sover hur underbart som helst i min nya säng. Vaknar grymt lycklig över sängen. Jag verkligen älskar den Åker och handlar på Maxi och träffar Johan och Challe där och vi bestämmer om fika. Åker hem och dumpar av det jag har köpt och åker dit ut. Visar sig att vi bägge köpt fikabröd. Turligt nog olika sorter. Sitter och tjötar en massa skoj.

Tar mig hemåt, käkar lite och förbereder mig för festen. Möter upp med Louie, Eddie och Magnus hos Rickard i väntan på att vi ska åka till förfesten. Kommer dit och där är ett par ansikten man känner igen. Sitter och tjötar järnet med det vanliga gänget men för en gångs skulle så är det inte vi som ockuperar köket. Drar oss neråt mot Bogrens. Spelar lite Black Jack innan jag sätter mig ner vid ett bord med Mattias och pratar innan de andra 4 sluter samman med oss. Pratar om en massa som jag inte riktigt kommer ihåg nu.

Går ner en sväng och tittar strött på Slitztjejerna, men bestämmer oss relativt snabbt för att gå upp och dansa istället. Svänger våra lurviga lite på Harrys och sen sätter vi oss och pratar ännu mer. Strax är det dags för hemgång och knallar iväg till donken och handlar lite nattmat. Sitter och pratar lite mer innan jag drar mig hemåt för jag känner mig sjukt trött. Kommer hem och slänger mig i sängen, vaknar dagen efter utan baksmälla som vanligt och njuter av tillvaron.

Igår (måndag) lämnade jag in bilen för lagning i Skara. Passade på att fika en sväng med Malin och hade en trevlig pratstund innan det var dags att väcka brorsan för att han skulle få sina presenter. När jag är klar med allting så sätter jag kurs mot busstationen och träffar Therese där. Pratar lite med henne i väntan på att bussen ska komma och ta mig hemåt. Om man räknar bort resan till Åland för ett par år sedan är det första gången på typ 7 år som jag åker buss. Saknar min bil, men den kommer snart hem igen.

Live fast, Die young

SOMMARLAND!!!

För första gången på ett decennium har jag varit på Sommarland och framförallt vattenparken. Den är sjukt shysst. Åkte allting en gång, det fanns de som jag inte gillade alltför mycket och så de som jag gillade allt mer. Exempel på icke: Surfing Hill. Exempel på gillade: Space Bawl.

Kom dit när de öppnade vilket var alldeles perfekt. Hittade en plats att ligga på och så börjar det peppas från alla andra att man ska pröva det ena efter det andra och jag var inte sen att vara på. Börjar med Racing Hill vilken är helt ok, till skillnad mot sin tvilling Surfing Hill som jag inte gillade.

Efter Racing så drog vi iväg till Space Bawl som var sjukt grym! Åkte den tre gånger och alla tre kom jag ut med huvudet neråt. Vilket de andra tyckte var superskoj men mindre skoj för mig, hehe. Sen åkte vi en med badringar och den var relativt skoj. Och efter den var det dags för Fritt Fall. Jag ska inte ljuga, men hjärtat dunkade lite snabbare och lite hårdare. Men sen när man var nere så var det inte så farligt.

Efter att vi hade åkt dessa och några till så gick vi till själva poolen som var snyggt skapad, med linbana (inte i funktion), en liten tunnel, två rutchkanor och tre hoppbrädor. Där var vi en sväng som kändes som en evighet men när vi gick till handdukarna igen så hade det bara gått typ 2,5 timme. Bestämmer oss för att gå och käka och efter det så blir det lite Indycart.

Går tillbaka och badar lite till, sen blir det mest sol och vila innan vi drar oss hemåt, men innan vi går ut så blir det lite åkt. Jag, Danne och Micke åker tekopparna och snurrar som sjutton (man snurrar själv) och det går runt så fort att det börjar knaka lite. Efter det så åker jag, Daniel och Malin Newton. Inte det fräschaste vatten kan jag lova men den var rätt skoj.

Kommer hem, duschar och gör mig iordning för det är grillning på kvällen  hos några vänner. Massor med kött och god potatissallad. Grymt bra gjort Emma. Dock var det som vanligt massor med mygg överallt. När vi hade käkat så gick vi in och ner till köket och började spela Finans men det gick tyvärr inte så bra. Men annan gång. Vi packade ihop Finanset och började spela poker istället, vilket för mig denna gång gick relativt bra. Jag kom bland de sista när jag spelade i onsdags, men denna gång så kom jag på andra och första plats.

Sen var det dags för att åka hem och natta mig. Vaknar på fredagen mellan åtta och nio som jag har gjort alla andra dagar och ändå lägger jag mig runt två på natten. Gillar inte riktigt detta. Pratar lite med Danne och han meddelar mig att det inte blir fest på lördag men att vi ska på film och spelkväll i M-stad istället. Åker dit och så spelar vi nya Monopol vilket var riktigt skoj. Mycket roligare än det gamla Monopol. Efter att vi har spelat klart så ska vi se en film men den går inte igång. Det var inte jag som höll på med det så jag brydde mig inte nämnvärt. Iaf så bestämmer vi oss för att se Freaky Friday istället.

Riktigt skön film, plus att Lohan ser bättre ut än vad hon gör nu när hon har gått ner i vikt och misshandlat sin kropp. Men det är tyvärr Hollywood och världen i ett nötskal. En skådespelare som jag gillar från Freaky är Mark Harmon, dock gillar jag honom mest i NCIS, vilket är en bra serie som jag kan rekommendera. Hehe, gillar sätter Harmons rollfigur drillar sina undersställda.

På lördagen har jag bestämt mig för att utbilda Danne och Daniel i lite filmhistoria. Nämligen mästerverket Gudfadern. Den är så grymt bra berättat, med det fina fotot, musiken och hela historian. Lätt en av Pacinos bästa roller någonsin. Med var oxå Linn och såg den. När vi var klara så säger både D1 och D2 att de är glatt överraskade över att filmen var bra mycket bättre än vad de trodde. Efter Gudfadern så åker Linn hem och jag stannar kvar och ser Sunshine med grabbarna D. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara så om ni inte ser den är det inte hela världen.

Live fast, Die Young

Hindens rev och poker

Vi bestämde i måndags att vi skulle åka ut till Hindens rev på tisdagen. Sagt och bestämt så åkte jag till Skara och hämtade upp tre av de andra, vi åkte i två bilar då vi var sex personer denna dag. Sätter kurs mot Lidköping med Danne vid ratten. Kommer fram till parkeringen och börjar vandra och vandra och vandra och sen när vi tror att det är slut så vandrar vi lite till.

Kommer efter många om och men fram till slutet på revet. Jag, Emil och Elin är först framme. Det första jag gör är att dra i mig en liten flaska vatten. Då kommer Danne och strax efter Daniel. Visst jag var lite sur och förbannad på att det var så långt och att det bara var sten runtom, mao omöjligt att bada. Men Daniel, han fick megapsykbrytet nr 1! Första gången någon är värre än vad jag är. Hehehe.

Stenar flög åt alla håll och kanter och det osade svart runt honom. Men sen när han fick lite mat i magen lugnade han ner sig lite, men bara lite. Två av oss gjorde ett halvtappert försök till att bada och två av oss doppade sig. Efter det så bestämde vi att vi skulle gå tillbaka och hitta ett bättre ställe att bada på. Tror vi var därute max en halvtimme. Plus två timmars vandring.

Kommer tillbaka till parkeringen och sitter och sätter kurs på badplatsen som vi passerade på väg till Hindens, tror den hette Sävsjö. Vi hittar ingen parkeringplats och det är möte hela tiden. Danne kör ut lite i höger kanten för att släppa förbi en bil och när han ska köra vidare känner vi hur bilen stiger upp lite och sen hör man: DUNK! Då var det en osynlig stubbe, och jag menar osynlig, som tryckte in en del av tröskellådan på bilen. Nåja, shit happens, det hade lika gärna kunnat vara jag som gjorde det.

Då bestämmer vi oss för att skita i det och drar mot Lidköping istället, först för att lämpa av Elin vid busstationen då hon har glömt badkläder, vilket var tråkigt. Sätter kurs mot Skyddshyllan, parkerar bilen och letar upp en plats i sanden och bara kutar ut i vattnet och det är kallt men så jävla skönt efter vandringen på Hindens. Är i och plaskar en stund innan alla går upp utom jag och Emil som sitter kvar och grubblar lite. Efter ett tag så får vi sällskap av Malin ute vattnet.

Går upp och soltorkar lite innan vi går iväg och köper glass. Inte den bästa kan jag säga. Jag föredrar, om man pratar strutar och pinnar, GB, Diplom-Is och Sia i den ordningen. Klings var ingen höjdare tyckte jag. Kan dock inte svara för de andra. Går tillbaka och sätter oss och solar och läser lite. Vet inte vilken tid det var men tror det var mellan fyra och fem så drar vi oss hemåt. Släpper av folket i Skara och sätter kurs mot Skövde.

När jag är precis vid stadsgränsen så ringer Rickard och undrar om jag vill med på fika och en rundtur på stan. Det är jag med på direkt då det inte är något som händer ofta, vilket jag hoppas kommer ändra sig. Har även efter den lilla turen till Hindens dryga en miljon myggbett och skavsår, dock inte på fötterna utan "infanterield". Mycket skoj...............NOT!! Möter upp med Rickard och trallar ner mot stan där vi sätter oss på Rådhuset och sitter där i dryga 45 minuter och bara snackar lite om ditt och datt. Fast med mitt minne så skulle det lika gärna kunna har varit bla, bla, bla.

Efter fikat så bestämmer vi oss för att gå mot Musikskolan och går längs med järnvägen en liten bit och kollar på lite fina villor och hyres/bostadsrättshus från sekelskiftet och börjar diskutera varför man inte bygger hus så idag istället för de betongblock som fortfarande skjuter upp lite här och där. Visserligen vackare än för 30 år sedan men. Svänger av upp mot Vasaskolan och därefter en liten sväng ner mot stan innan vi tar oss ut på Västermalm och förbi Västerhöjdsgymnasiet.

Dock var det inte lika fina villor där som det är i Vasastan. Kommer fram till det nybyggda området med sina gråa betongblock. Inte det vackraste men samtidigt inte det fulaste hlr, tycker jag då. Efter denna lilla promenad så börjar vi dra oss hemåt mot respektive lyor. Kan lugnt säga attt jag somnade grymt gott den kvällen.

På onsdagen så händer det inte mycket mer än att jag satt och spelade lite Wow tills klockan var 15 då jag gick hem till mig duschade, gjorde mig iordning och drog iväg mot Skara. Hämtade upp Danne och Daniel och åkte ut till Emils föräldrars hus där vi fyra + Micke skulle sitta och spelar lite poker. Vi börjar med att käka lite innan vi drar igång den första rundan,. Då vi inte är superbra och vill att det ska vara ett tag så tar vi det rätt så lugnt i början. När vi är klara med första gången så drar vi iväg och handlar lite godis innan vi fortsätter med plump.

Det var grymt skoj att spela och jag, speciellt när man kör med bara ett kort. Danne och jag slutade på delad förstaplats, vilket jag tycker är rätt coolt. Efter plumpspelet så fortsatte vi med ytterligare en omgång poker som gick lite snabbare, antagligen pga att vi började känna oss less på just poker. För när Danne föreslog att vi skulle köra lite Black Jack så var alla med på noterna. Markerna börjar delas ut och korlekarna blandas. Det hela slutar med att huset tar hem allting (naturligtvis) och vi bestämmer oss för att det kanske är dags att dra oss hemåt. Dock är det en kväll jag gärna upplever igen med goda vänner.

Live fast, Die young


Grillning

Det blev inte Sommarland i lördags. Känner att 220 kr är lite saftigt för att bara bada och jag är glad att jag skubbade det för tydligen var det kasst, dvs för mycket folk. Dock bestämde vi oss för att grilla på kvällen, vilket alltid är supergött och skoj. Gör mig iordning och åker iväg till Skara. Letar upp Emils lya, där vi ska vara och springer på en jobbarkompis och hans dotter. Alltid trevligt att pratas vid utanför jobbet.

Går upp till Emil och checkar läget. Vi väntar på mer folk och under tiden så lirar jag lite Wii och jag säger bara så här: JAG SKA HA EN!

Den var hur grym som helst och det kändes sjukt skumt i början med kontrollen. Spelade lite tennis och golf. Gillade golf mest så när jag skaffar en Wii så ska jag köpa Tiger Woods 08 och lira som sjutton. Boxningen var sjukt jobbig. Körde det en gång och man var nästan slut efter en rond. Till slut hade alla droppat in och vi gick ner och grillade. Kött rules alltså! Till det hade vi potatissallad och vitlöksbaugetter. Var riktigt smarrigt och mysigt. Alldeles perfekt värme ute oxå då solen hade hunnit sätta sig lite bakom husen.

Efter maten gick vi in och lirade lite mer Wii medans några tog hand om disken. När den var klar så satte vi oss ner och kollade på en film, som var sjukt bra, dock inte så bra att det fanns något som stack ut från den, så jag nämner inte så mycket mer om den. Efter den första så såg tre av oss Fear and lothing in Las Vegas. De andra fyra satte sig i köket och spelade lite kortspel. Filmen är så sjukt rolig. Inte en man ser för ofta dock men den är så sjukt skön. Både Johnny Depp och Benicio Del Toro gör bra prestationer då det är svåra roller att spela.

En av de bästa scenerna är när de har sugit i sig eter och vinglar runt som om de inte hade någon form av kontroll på sig själv. Mannen som har skrivit boken är precis lika sjuk som karaktärerna han skriver om. Dock så valde han att avsluta sitt liv för tidigt, enligt andra, men helt och hållet i tid enligt honom själv. Plus att han gav sin fru psykiska problem. Han sköt sig själv i huvudet samtidigt som han pratade med henne. Hehehe. Det är snällt. Och efter denna film så var det läggdags för samtliga närvarande.

Igår var det inte mycket action hos mig. Var ute och fikade med en kompis och bestämde att det skulle bli grillning på kvällen. Mycket grillning nu men man måste ju passa på medans vädret är fint. Åker hem till Louie och lirar lite Wow. Slutar spela och åker hem till mig vid 18 tiden för att duscha och göra mig iordning innan jag åker hem till Johan och Challe. Kommer dit och ser att Martin och Emma är där oxå. Johan är grillmaister och håller koll på köttet. Som vanligt grymt smarrigt.

Efter käket så sätter vi oss att spela lite TP, vilket inte var en höjdare för mig. Till de andras stora glädje. Det var mysigt hela kvällen bortsett från alla myggor som gjorde sitt bästa för att göra livet surt. Men det är sånt man får leva med. Har dock klarat mig rätt så bra från myggbett.

Idag har jag hunnit med att vara på tippen och dumpa en massa prylar i loppiscontainern. Sen var jag nere på stan för att skaffa ett abonnemang till brorsan men kärringen i kassan satte sig på tvären direkt så jag sket i det och nu ska jag iväg till Lidköping och bada med några vänner.

Live fast, Die young

Bio i Gbg + flygplats SPOILER Fenixorden

Torsdagen börjar med att jag vaknar för tidigt i förhållande till tiden jag la mig och vad jag gjorde på onsdagen. Runt 1215 så är jag nere på stan för att sola en stund men en vän. Det har ju varit lite taskigt med sol så man får fuska lite. Är rätt skönt att bara få slappna av lite.

 Det var även dagen då jag, Daniel, Danne, Emil och Micke i Gbg för att se Potter i Bergakungen. Åkte söderut runt 14 ungefär för att vara i tid och kunna käka innan. Kommer ner ungefär 1530, parkerar och tar oss upp mot Avenyn för att käka. Det blev Burger King krubb till allihopa och sen gick vi till en av mina favvobutiker, en chokladbutik på avenyn. De andra köpte varsin glass och jag köpte ett par chokoladpraliner. De är så grymt goda att det är oförskämt.

Runt 1750 går vi in och sätter oss i salongen, vilken är grymt shysst, hur mycket benutrymme som helst och en sak som jag gillade skarpt. Det finns ingen täckning i någon av salongerna vilket innebär att det är skitsamma om man har mobilen på lr av. Slipper ohängda snorungar utan vett i skallen.

Filmen  var rätt ok, man börjar vänja sig vid att de ändrade utseendet på allt i trean men man blir lite arg fortfarande ibland. Dock var den för kort i förhållande till boken, som är den längsta av alla sju. Och så verkar det som om slutet är ihophafsat bara för att få slut på det. Fanns även vissa saker som skulle behöva ändras och vissa som skulle ha varit med.

En som jag personligen saknar är att när de flyger mot London, få se utifrån någon annans ögon än Harry, då man måste ha sett någon som har dött för att se de flygdjuren de rider på. Sen var inte Hagrids bror riktigt så som jag hade tänkt mig, men alla har ju sina idéer om hur det ska se ut. Sen skulle jag personligen vilja spöa skiten ur häxan Dumbridge. Det var fler saker jag skulle vilja ha ändrat men som jag inte kommer på nu.

När bion var slut så tog vi oss ut från Gbg och styrde nosen mot Skara, fast med ett snabbt stopp vid Bögens utanför A-sås för att käka en liten bit. Var riktigt mumsigt. Rätt gött med en liten paus så direkt efter Gbg oxå. Hade ju suttit i 2 timmar och sen sätta sig direkt i bilen är ju inte så roligt. Var hemma runt 22 och satt och lurade vid datorn ett tag efteråt innan jag nattade mig.

Fredagen börjar med att jag skulle träna men det blir inget av, utan jag åker och handlar lite nödvändigheter för överlevnad = Mat. Käkar frukost och sen bär det av ner till stan för att hämta Louie som ska åka till England. Ska skjutsa henne till Landvetter. Drar söderut igen och stannar till och käkar vid Bögens........igen!

Fortsätter sen mot Gbg för att svänga av mot LV i Partille. Var inte så svårt att hitta dit men det var lite liten väg tycker jag med tanke på den trafik det ändå måste vara. Och sen var jag besviken på flygplatsen när jag kom fram för jag trodde den skulle vara större, dock så såg jag inte så mycket av dem men det var det intryck jag fick. Louie sa dock hela tiden:"Vänta tills du ser Heathrow".

Lämpar av Louie vid säkerhetskontrollen och så är det bara att åka hemåt. Svänger in hos päronen i A-sås för lite käk och som vanligt, våra trevliga disskutioner. Det blev grillat kött med hemmagjord potatisgratäng med hemmagjorda maränger, med chokoladsås och grädde till efterrätt. Allt var mumsfillibaba. Styr sedan mot Skara med brorsan i sätet bredvid.

Dumpar av honom och ringer Danne och hör om man kan komma över en sväng, varpå jag får åka till Emil och se hans grymt shyssta lya för första gången. It rocks! Sitter och tittar på en film som heter Zodiac och kan säga att den var ett sömnpiller. Visst är det som Danne sa, det behöver inte alltid vara explosioner och vilda slagsmål men denna var seg som en död pensionär. Första filmen jag var nära att somna till.

När den är slut så skjutsar jag Danne hem och sen bär det av mot Skövde och sängen. Kommer hem och spenderar lite tid vid datorn innan man kastar sig ner och somnar på en sekund. Vaknade idag, som vanligt, grymt mycket för tidigt. Käkat ltie frukost och väntar på att höra av grabbarna ifall det blir Sommarland idag lr inte.

Live fast, Die young

Flyttning! och en grymt ledsam händelse.

Gick upp frivilligt vid 05:30 idag (har semester) för att hjälpa en väns vän att flytta. Hämtade upp grabbarna D i Skara och satte kurs mot M-stad där flyttandet skulle äga rum. Kommer fram vid sju och hugger in direkt. Har tömt ut det rum med mest bananlådor och lite möbler i på drygt en timme och då är vi bara 3 st som bär. Dock trillar det in folk allteftersom och börjar hugga i dem med. Fyller allas bilar och två släp och halar iväg det som vi tagit ner till deras nya lya, vilken ligger typ 5 hus bort.

När vi kommer dit så stöter vi på en av dem som bor i den nya lägenheten och han säger att de har tills torsdag lunch på sig att vara ute. Vilket är helt fel så att det skriker om det. Iaf så lastar vi av utanför lägenheten och fortsätter med det som är kvar och kör dit. Då har de andra precis börjat att flytta sina prylar och de har sagt att de ska röja ut två rum så att vi kan lasta in vännernas möbler där.

MAT!!! Man blir grymt hungrig av att arbeta så vi drar iväg till donken allihopa och handlar krubb. Kommer tillbaka till nya lägenheten och inser att de som flyttar ut har varit borta i 4 timmar!! En kärring från deras hyresvärd har varit där och vännerna har klagat men hon säger att det är upp till hyresgästerna att hålla koll på detta. Varpå Camilla (en av de som flyttar) ringer HGF och börjar klaga och de säger att de öppnar ett ärende. Efter detta tar Danne och ringer hyresvärden, för typ sjuttonde gången och börjar diktera villkoren för kärringen i andra änden (samma som ovan) och hon accepterar utan krussiduller. Efteråt berättade Danne att han trodde tanten skulle börja gråta.

Och de som flyttade ut var det inget vidare tempo på. Den tiden som det tog dem att köra ett lass, hade vi flyttat hela lägenheten ungefär. Dock måste jag säga lite till deras försvar att de var bara 3 st, vi var 10, de hade 1 bil med släp, vi hade 3 bilar och 2 släp. Men det var som sagt inte turbo på dem ändå, vilket man tycker när de ska vara ute så fort som möjligt. Och gubben lyckades idiotförklara sig så fort han öppnade munnen.

Igår var det en tung dag för men mest för en av mina vänner. Hon fick nämligen avliva sin katt som var mycket, mycket sjuk. Det fanns inget alternativ men man får se det som såhär att han jagar fjärilar med Tux nu. Springer omkring och har kul i ett grönt hav av kattmynta och bara ligger och gottar sig i solsken. En tung händelse även för mig och en annan vän som var med ägarinnan hos veterinären.

Requiescat In Pace Casper


RSS 2.0