Sjuk + Jul

Var och firade julen hos min mor och styvfar.  De hade redan klätt granen när jag kom ner vilket måste ha varit en stor och jobbig händelse för tydligen så hade katterna kantrat när de var klara och bara sovit i ett par timmar. Vaknar på julaftons morgon och stiger upp. Käkar en lätt frukost och sen är det julmat. Blegar på Kalle och sen är det dags för klapparna. Fick det jag hade önskat mig plus en del som jag inte hade önskat mig. Både på gott och ont.

Sen kommer det grymt tråkiga. Jag blir sjuk på julaftons kväll och ligger och svettas som en isbörn i Sahara. Supertoppen med tanke på att man skulle ut på tisdagen på Bogrens, men det fick gå. Var hos Louies mor och åt en superdupergod middag innan Bogrens, med julklappsbyte. Fick en bok om Halo och en World of Warcraftalmenacka av mina vänner. Fick även ett jättefint glas och en flaska sprit till framtida shotsbruk. 

Åkte hemåt till Skövde och satt hos Louie och tjötade lite. Liza och en av hennes vänner kommer över och tillför mer stämning till det hela. Halv 11 drar vi oss mot vattenhålet, men går in från Depå istället. Svänger lite lurviga och träffar på en del vänner. Vi drar oss därifrån runt 1 på natten och går och skaffar en bit nattamat. Knatar hem och lägger och sen spenderade jag resten av veckan med att försöka kurera mig.

Jobbar fredagsnatten och har visserligen lugnt jobb, men står och hostar, snörvlar och vinglar fram och tillbaka och känner mig inte alls på hugget. Och ännu värre när man vaknar på lördag eftermiddag med dunkande huvud, ont i leder och tillräckligt med slem i näsa och hals för att ödelägga en stad. Mys att tänka på det lr hur? Hehe.

Sjukskriver mig iaf till koordinatorn som oxå är sjuk (visserligen redan ledig men ändå) och känner mig allmänt piss för att jag, så att säga "jumps ship" men hellre vara hemma och krya på mig än att bli ännu sjukare än vad man är. Sen har jag märkt att detta med att sjukskriva sig är väldigt mycket psykologiskt. Flertal gånger jag har sjukskrivit mig så har jag känt att läkeprocessen har ökat efter man har sjukskrivit sig. Sitter visserligen och hostar och det går fortfarande upp och ner men det är bättre.


Detta är jul

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1521351.ab


Good luck

Till en väldigt nära vän, och förhoppningsvis en ny vän.

Många stora lyckoönskningar.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Och till en annan vän: GET REAL!!

Yes!

Yes, yes, yes!!

Idag kom mitt ex av Transformers Steelbook edition. Och den var exakt så som jag hoppades att det skulle vara. Jag är så glad över det, visserligen hade jag varit glad ändå men nu är jag gladare.

Förväntar mig inte att folk ska förstå detta men då filmer är mitt intresse och jag är väldigt selektiv med vad jag köper så uppskattar jag när filmbolagen sträcker sig lite längre än vanligt för sina kunder. När de ger ut filmer i olika specialutgåvor. Dock kan man bli lite sur när det kommer en bättre specialutgåva 1 år senare än den man redan köpt men då skiter jag ärligt talat i det.

Den enda filmen jag saknar att jag har i speciell utgåva är Fight club. Första utgåvan var i pappfodral och jag får leva med vanligt plastfodral. Dock så hade denna film kommit i den utgåvan långt innan jag upptäckte det underbara med dvd. Men nu är det andra puckar.

Read this! :D

Lycka till

If yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too. Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs forwrad it.

Hur gick det?

RSS 2.0